Hirdessen velünk!

Helyezze el hirdetését Szigethalom legfrekventáltabb környékén!

Új, 2024-es projektünk keretében létrehozunk egy információs- és reklámtáblát, ami naponta több ezer ember számára lesz látható, olvasható.  A célközönség, az 51-es számú főút forgalmából a Csepel szigeten keresztül, az M0-ás három felhajtója irányába közlekedő autók utasai, valamint Szigethalom város és a szomszéd települések lakói.

2 négyzetméter felület (2×1 m)

HD felbontás

Több millió szín

Hirdessen LED-falon!

A LED fal világszerte a kültéri reklámozás legnépszerűbb, leghatékonyabb megjelenítő eszköze, a köztéri reklám eszközök legújabb generációja! Ez egy aránylag új típusú hirdetési lehetőség, sokkal hatásosabb, mint bármilyen más médiában használt hirdetés, mert a tartalom bármikor, gyorsan és könnyen változtatható, így lehetőség van arra, hogy a hirdetés tartalmát rövid időn belül, egyszerűen megváltoztassa az éppen aktuális akciókra vagy akár a konkurenciától függően.

Tökéletes hely - az Ön hirdetésének!

Szigethalom egyik legforgalmasabb pontján elhelyezett LED tábla korlátlan lehetőséget biztosít, hogy egy vállalkozás kitűnjön a tömegből, köszönhetően a panelek nagy fényerejének és a magas felbontásnak. A kijelző képe akár több száz méterre is ellátszik, és a legkülönbözőbb időjárási és fényviszonyok mellett is jól látható marad.